Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مدرسه مهر معلم شهر فارسان گفت: ساختن کاردستی دهه فجر، یکی از موضوعات موردعلاقه کودکان در مهدکودک و پیش‌دبستانی در این روزها است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ خانم امیریان در گفتگو با خبرنگار  پیرغار گفت: ساخت کاردستی دهه فجر و 22 بهمن را مطمئناً همه دانش آموزان تجربه نموده‌اند و مربیان عزیز و والدین گرامی نیز در این راه به بچه‌ها کمک نموده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاردستی‌های متنوعی با این موضوع ساخته‌شده است.

اینکه پیش‌دبستانی امروزه به مکانی برای آموزش مهارت‌های اولیه زندگی به کودکان تبدیل‌شده افزود: کمک به رشد اجتماعی کودک، نحوه ارتباط با دیگران، یادگیری زبان و قوانین اجتماعی، آموختن مطالب به‌صورت منظم و گروهی از اثرات مفید این دوره بر کودکان است.

وی تصریح کرد: وظیفه ما آشنا کردن کودکان با هنجارها، آموختن ارزش‌های دینی و اجتماعی و نیز آشکار کردن استعدادهای نهفته است که این استعدادها با ورود به مراکز آموزشی و هنری بارور می‌شوند.

            


امیریان به مزایای پیش‌دبستانی اشاره کرد و گفت: کودک از طریق ارتباط با سایر کودکان در پیش‌دبستانی، اجتماعی می‌شود و در این محیط با انجام کارهای گروهی مسئولیت‌پذیر شده و برای رفتن به مدرسه آماده می‌شود.

خانم امیریان از دلیل برگزاری این نمایشگاه در مدرسه گفت: هدف از برگزاری مراسم‌های دهه مبارکه فجر در مدرسه مهر معلم آشنایی کودکان با انقلاب اسلامی و رهبری امام خمینی (ره)، آشنایی با مفهوم دهه فجر، آشنایی با مفهوم اتحاد و متحدشدن می‌باشد.

        


وی از برنامه‌های برگزارشده در این دهه برای کودکان گفت: تزیین مهدکودک، با کمک‌مربیان و کودکان فضای اتاق‌ها و حیاط مهدکودک با پرچم ایران و نقاشی‌های انقلابی تزئین شد. تمرین سرود و شعرهای انقلابی، از روزهای اول بهمن‌ماه بچه‌ها تمرین شعرهای انقلابی را توسط مربیان خود آغاز کردند و در روز 12 بهمن سرودهای انقلابی توسط کودکان اجرا گردید... نقاشی، بچه با استفاده از خلاقیت فردی خود، آنچه را که از دهه فجر و انقلاب اسلامی می‌دانستند. به‌صورت نقاشی بیان کردند. کاردستی، کودکان باراهنمایی مربیان خود کاردستی تحت عنوان پرچم ایران درست کردند. این پرچم‌ها که توسط کودکان و بر روی کاغذها رنگ‌آمیزی شده بود، هنگام خواندن سرودها مورداستفاده قرار گرفت.

از مهم‌ترین این فعالیت‌های نسب کردن عکس تمام شهدای شهرستان فارسان بر روی پرچم مقدس نظام جمهوری اسلامی ایران بود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۶۸۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان

فاطمه میرزانژاد، معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان گیلان از اجرای طرح شهید محمودوند در گردآوری اطلاعات کودکان بازمانده از تحصیل در سامانه وزارت آموزش و پرورش خبر داد و گفت: در مراحل بعدی اسامی دانش‌آموزان ترک‌تحصیل کرده شناسایی نشده به سایر نهاد‌ها مانند کمیته امداد، بهزیستی، اداره کار و نیز استانداری ارسال و از ظرفیت آنها برای شناسایی سایر کودکان استفاده می‌شود. 

او همچنین افزود: اداره کار با اعطاء بسته‌های حمایتی مالی و معیشتی به خانواده‌های دارای فقر مالی، بهزیستی با کمک به کودکان با بیماری‌های خاص و حمایت از کودکان بد سرپرست و بی سرپرست، دادگستری با حمایت قضایی از کودکان بد سرپرست و بی سرپرست، ثبت احوال با کمک برای ثبت مشخصات و دریافت شناسنامه برای ایجاد هویت و ثبت‌نام در سامانه‌های آموزش و کمک به ادامه تحصیل دانش‌آموزان پای کار هستند تا هیچ دانش‌آموزی از تحصیل باز نماند.

معاون آموزش و پرروش گیلان تصریح کرد: در این طرح از تمامی ظرفیت‌های استان برای شناسایی و بازگرداندن دانش‌آموزان به تحصیل استفاده می‌شود.

به گفته میرزانژاد، ۱۵۴ دانش‌آموز در مقطع ابتدایی و ۱۲۸ دانش‌آموز در مقطع متوسطه با اجرای این طرح در سال تحصیلی ۱۴۰۲ – ۱۴۰۱ به تحصیل بازگردانده شدند.

طرح شهید علی محمودوند که شهید شاخص گروه تفحص با ۷۰ درصد جانبازی شیمیایی، قطع پا و ۲۵ ساچمه در دست بود، برای شناسایی دانش آموزان بازمانده از تحصیل و بازگرداندن آنها به مدارس در کشور و از جمله استان گیلان اجرا می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان
  • تخصیص ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای احداث مخزن آب آشامیدنی در گوجان
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه های کتابخوانی تمدید شد
  • برگزاری جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • تجلیل از مربیان عقیدتی و سیاسی و معلمان بسیجی شهرستان صومعه سرا
  • برگزاری جام باشگاه های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • اجرای سرود سلام فرمانده توسط کودکان پیش دبستانی + فیلم
  • پیش دبستانی و دبستان خیرساز در بخش رضویه مشهد افتتاح شد
  • نحوه ساخت کاردستی با بطری پلاستیکی و مواد دور ریختنی (فیلم)